Tilintarkastus

Yrittäjäläheistä tilintarkastuspalvelua yli 30 vuoden kokemuksella


Tilintarkastus

JTT Auditin tilintarkastus pitää kasvun oikealla kurssillaYrittäjäläheistä tilintarkastuspalvelua yli 30 vuoden kokemuksella
. Olemme pohjoiskarjalainen alueellisesti suurin itsenäinen tilintarkastusyhteisö. Tarjoamme laaja-alaisia ja laadukkaita tilintarkastuspalveluita omilla kasvoillamme – varmistaen, että päättäjät osaavat ennakoida ja menestyä luomalla kestävää hyvinvointia. Sitoudumme asiakkaaseemme ja hänen tarpeisiinsa henkilökohtaisella tasolla ja vastaamme päätöksiin tarvittavien tietojen oikeellisuudesta. Yhteisössämme toimivat auktorisoidut tilintarkastajat KHT Petri Makkonen, KHT Mira Tahvanainen, HT Pauli Huusko, HT Sari Hara sekä HT Seppo Åkerlund.

Ota yhteyttä
Petri Makkonen

Miksi olemme hyvä valinta tilintarkastajaksi?  

Olemme rehdisti pohjoiskarjalainen, mutta valtakunnallisesti palveleva tilintarkastusyhteisö yli 30 vuoden vankalla kokemuksella. Toiminnassamme yhdistyvät sekä suuren että pienen tilintarkastusyhteisön edut. Meillä on osaaminen ja resurssit laaja-alaisen tilintarkastustyön tekemiseen tehokkaasti ja laadukkaasti. Samalla sitoudumme asiakkaaseemme ja hänen yksilöllisiin tarpeisiinsa henkilökohtaisella tasolla ja vastaamme päätöksiin tarvittavien tietojen oikeellisuudesta. Kanssamme kaikki varmistettu tieto ja talousosaaminen ovat helposti käytössäsi tilintarkastajan tarkkuudella ja talousjohtajan tarmolla.
Ota yhteyttä
Pauli Huusko

Miksi yrityksen kannattaa panostaa tilintarkastukseen?

Tilintarkastus on aina varmennustoimeksianto, ja meidän ensisijainen velvoitteemme on varmistaa, että asiakkaamme tilinpäätös antaa oikean ja riittävän kuvan. Tilintarkastuksen jälkeen asiakas voi luottaa, että tilinpäätös on laadittu lakien, säännösten ja velvoitteiden mukaisesti ja hän saa tilinpäätöksen laatijana oikeusturvan. Tilintarkastuksen voisikin mieltää eräänlaiseksi vakuutukseksi. Pyrkimyksemme ei ole kuitenkaan suorittaa ainoastaan ulkopuoliset vaatimukset täyttävä tarkastus, vaan pyrimme aina tuottamaan asiakkaillemme arvokasta informaatiota päätöksenteon tueksi. Informaation avulla asiakkaamme voi kehittää ja tehostaa liiketoimintaansa. Tuomme myös esille, jos toiminnassa väärinkäytösriskin näkökulmasta joitain kontrollin puutteita.
Ota yhteyttä
Mira Tahvanainen

Kuinka tilintarkastusprosessimme toimii?

Pk-yrityksille suunnattu tehokas, digitaalinen ja asiakasläheinen tilintarkastusprosessimme on pyritty tekemään asiakkaalle mahdollisimman kevyeksi, laadusta tinkimättä. Pitkälle standardoidun prosessimme avulla takaamme asiakkaalle alusta asti laadukkaan, luotettavavan ja kustannustehokkaan tilintarkastustyön.

Digitaaliset työvälineet tekevät tilintarkastuksesta joustavaa ja mutkatonta, ja nykyään suurin osa tarkastuksista tapahtuukin jo täysin etänä. Se ei kuitenkaan tarkoita kompromisseja asiakaslähtöisyydessä. Päinvastoin.

Prosessimme alkaa jokaisen asiakkaan kohdella yksilöllisten tarpeiden ja toimintatapojen määrittelystä ja niiden huomioimisesta. Asiakkaallamme on aina mahdollisuus vaikuttaa, kuinka paljon hän haluaa osallistua tilintarkastusprosessiin. Emme pyri sitomaan asiakkaan käsiä tilintarkastusprosessin ajaksi, vaan suoritamme tarkastuksen taustalla ja tuomme havaintomme esille väli- ja loppukeskusteluissa.
Ota yhteyttä
Tilintarkastuspalvelut

Tilintarkastuspalveluihimme kuuluu muun muassa:

  • Lakisääteinen tilintarkastus

  • Erityistilintarkastukset

  • Todistukset ja lausunnot (mm. liikennelupalausunnot)

  • Hanketarkastukset

  • Muut lakisääteiset tilintarkastajan palvelut

Klikkaa tästä löytääksesi tilintarkastuksen aineistopyyntölistat!

Kysy lisää