template="gourmand";

Tiimimme

JTT:n tiimi on helposti tavoitettavissa.

Piipahda toimistollamme tai ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

JTT Advisory

Image

Antti Pekkarinen

Osakas | Yritysjärjestelyt

Antti liittyi yhteisöömme vuonna 2021 vastuualueenaan yritysjärjestelyt sekä neuvonanto. Hänen erityisosaamistaan ovat yritysjärjestelyihin sekä rahoitukseen liittyvät kysymykset. Antti on aiemmin työskennellyt investointi- sekä yrityspankkitehtävissä suuressa kotimaisessa sekä pohjoismaisessa pankissa. 

JTT Audit

Image

Petri Makkonen

KHT-tilintarkastaja | Osakas | Toimitusjohtaja

Petri on toiminut yhteisömme pääomistajana ja toimitusjohtajana vuodesta 2020. Hän on suorittanut sekä HT- että KHT-tilintarkastajatutkinnot. Petrin erityisosaamista ovat suurempien toimeksiantojen läpivienti sekä eri konsernirakenteiden hallinta. Petri on työskennellyt aiemmin suuressa kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä.
Image

Pauli Huusko

HT-tilintarkastaja | Osakas 

Pauli on suorittanut HT-tilintarkastajatutkinnon. Hän on työskennellyt yhteisössämme vuodesta 2018 lähtien ja osakkaaksi Pauli kutsuttiin vuonna 2021. Hänen erityisosaamistaan ovat valmistavan teollisuuden sekä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden tarkastukset.

 
Image

Mira Tahvanainen

KHT-tilintarkastaja | KTM

Mira on suorittanut sekä HT- että KHT-tilintarkastajatutkinnot. Hän on työskennellyt yhteisössämme vuodesta 2021 lähtien. Hänen erityisosaamistaan ovat suurempien toimeksiantojen läpivienti, mukaan lukien pörssiyhtiöt ja konsernit. Mira on työskennellyt aiemmin suuressa kansainvälisessä tilintarkastustoimistossa sekä Luxemburgissa että Joensuussa. Ulkomaan kokemuksen myötä tilintarkastus onnistuu myös englanniksi tai saksaksi.

Image

Seppo Åkerlund

HT-tilintarkastaja | Vanhempi neuvonantaja 

Seppo on yrityksemme perustaja. Hänellä on yli 40 vuoden monipuolinen kokemus liike-elämän eri toimialueilta ja yli 30 vuoden kokemus yrittäjyydestä. Seppo on toiminut auktorisoituna tilintarkastajana jo vuodesta 1980 alkaen. Sukupolvenvaihdoksen jälkeen Seppo on toiminnassamme mukana vanhempana neuvonantajana.

Image

Jari Mikkola

Tilintarkastuksen asiantuntija | KTM

Jari on työskennellyt yhteisössämme vuodesta 2018 lähtien. Hänen erityisosaamistaan ovat yhdistysten ja säätiöiden tarkastukset. Jarin tähtäimenä on tilintarkastajan pätevyys. 

Image

Sari Hara

Tilintarkastuksen asiantuntija | HR

Sari on työskennellyt yhteisössämme vuodesta 2019 lähtien. Hänen erityisosaamistaan ovat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden sekä hankkeiden tarkastukset. Sarin tähtäimenä on tilintarkastajan pätevyys. Tilintarkastustyön lisäksi Sari vastaa yhteisömme rekrytointiin liittyvistä asioista. 

Image

Tiina Mähönen

Tilintarkastuksen asiantuntija

Tiina on työskennellyt yhteisössämme vuodesta 2019 lähtien. Hänen erityisosaamistaan ovat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden tarkastukset. Tiinan tähtäimenä on tilintarkastajan pätevyys.

Image

Noora Turunen

Tilintarkastuksen asiantuntija

Noora on työskennellyt yhteisössämme vuodesta 2019 lähtien. Hänen erityisosaamistaan ovat osakeyhtiöiden tarkastukset kattavasti pienistä suuriin toimeksiantoihin. Nooran tähtäimenä on tilintarkastajan pätevyys. 

Image

Janina Lehikoinen

Tilintarkastusassistentti

Janina liittyi yhteisöömme vuonna 2021. Hänen tehtäviinsä kuuluvat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden tarkastukset. Janinan erityisosaaminen on Excelin monipuolinen hyödyntäminen.

Image

Karri Kuosmanen

Tilintarkastusassistentti

Image

Henna Pölönen

Tilintarkastusassistentti