Yritysjärjestelyt

Luotettava neuvonantajasi kaikenkokoisissa yritysjärjestelyissä.


Päättäjän tosiystävä

Päättäjän tosikumppani

Yrityksille tulevaisuus on menneisyyttä tärkeämpää. Luotettavana neuvonantajanasi autamme kaikenkokoisissa yritysjärjestelyissä ja varmistamme, että menestys ja kestävä hyvinvointi jatkuu yrittäjältä ja sukupolvelta toiselle. Työskentelemme tiiviisti asiakkaamme kanssa tarjoten kokonaisvaltaista tukea ja neuvonantoa sekä helposti lähestyttäviä ja tarpeisiin räätälöityjä palveluita.

Neuvonantajana toimintaamme ohjaavia arvoja ovat luottamuksellisuus, rehellisyys ja ymmärrettävyys. Tavoitteemme on, että avullamme monimutkaistenkin järjestelyiden toteuttaminen on asiakkaalle sujuvaa ja hän saa keskittyä varsinaiseen liiketoimintaan. Kanssamme kaikki varmistettu tieto ja talousosaaminen ovat helposti käytössäsi tilintarkastajan tarkkuudella ja talousjohtajan tarmolla.

Yritysjärjestelypalveluistamme vastaa KTM Antti Pekkarinen. Antilla on usean vuoden monipuolinen kokemus investointi- ja yrityspankkitoiminnasta sekä erilaisista yritysjärjestelyistä ja rahoituksesta niin vieraalla kuin omalla pääomalla.
Ota yhteyttä
Arvonmääritykset

Arvonmääritykset

Arvonmäärittämistä tarvitaan monissa erilaisissa tilanteissa. Arvo voidaan määrittää esimerkiksi yrityksestä, liiketoiminnasta tai yksittäisestä omaisuuserästä. Tyypillisesti arvonmääritys laaditaan yrityskauppatilanteissa, olit sitten myyjä tai ostaja. Tieto yrityksen, tai sen osan, arvosta on myös arvokas informaatio esimerkiksi johdon ja hallituksen strategiatyöhön.

Toteutamme kuhunkin tilanteeseen sopivan arvonmäärityksen perustuen taloudellisiin faktoihin sekä eri arvonmääritysmenetelmien vankkaan osaamiseen. Tuotamme arvonmäärityksestä selkeän ja ymmärrettävän raportin, josta käy ilmi arvon lisäksi ne oletukset, joihin arvonmääritys perustuu. Raportti tuo uskottavuutta niin sisäisessä kuin ulkoisessakin käytössä.
Ota yhteyttä
Yrityskaupat

Yrityskaupat

Yrityskauppa on aina merkittävä ja ainutlaatuinen tilanne. Se vaatii rohkeutta, huolellista suunnittelua sekä taitoa toteuttaa. Me autamme sinua toteuttamaan yrityskaupan suunnitellusti, luotettavasti ja tehokkaasti. Räätälöimme palvelun aina asiakkaan tarpeen ja tilanteen mukaan oli kyseessä yrityksen, sen osan tai liiketoiminnan myyminen tai ostaminen. Pyrkimyksemme on tehdä prosessista asiakkaallemme mahdollisimman helposti lähestyttävä ja ymmärrettävä.

Voimme avustaa koko yrityskauppaprosessin läpiviemisessä tai vain tietyssä osassa. Palveluihimme kuuluvat arvonmääritykset, myyntimateriaalien laadinta, ostajien tai myyjien kartoitus, sopimusten ja kauppakirjojen laadinta, avustaminen neuvotteluissa sekä neuvoanto järjestelyn rahoitusratkaisuissa. Yhdessä tilintarkastuksen ammattilaistemme kanssa voimme myös toteuttaa due diligence -selvitykset yrityskauppatilanteiden yhteydessä.
Ota yhteyttä
Rahoitusratkaisut

Rahoitusratkaisut

Rahoitus ja sen riittävyys on yksi tärkeimmistä osista yrityksen toiminnan turvaamiseksi, oli kyseessä liiketoiminnan kerryttämä tulorahoitus tai ulkoinen rahoitus. Autamme asiakkaitamme löytämään kuhunkin tilanteeseen sopivan rahoitusratkaisun ja avustamme rahoituksen toteuttamisessa sekä tarvittaessa myös neuvotteluissa. Rahoitustarve voi liittyä normaaliin liiketoimintaan, suurempaan investointiin tai yritysjärjestelyyn.

Meillä on vuosien kokemus rahoituksesta vieraalla sekä omalla pääomalla. Tämän ansiosta meillä on vahva ymmärrys rahoittajien näkökulmista ja vaatimuksista. Laadimme asiakkaillemme tulevaisuuteen luotaavat tuloslaskelma-, tase- ja kassavirtalaskelmat rahoitusneuvotteluiden tueksi. Erityisosaamistamme on kassavirtapohjaiset analyysit, jotka ovat keskeinen osa rahoittajien päätöksentekoa ja jo vaatimus esimerkiksi useimmilla pankeilla.
Ota yhteyttä
Talousjohtajapalvelut

Talousjohtajapalvelu

Palvelu on suunniteltu yrityksille, joissa tarvitaan talouden asiantuntijaa yrityksen päätösten tueksi sekä tilanteisiin, joissa oman talouspäällikön palkkaaminen ei ole kannattavaa tai mahdollista. Palvelun avulla saat lisäresursseja talousjohtamiseen ja raportointiin. Saat henkilön, joka kertoo mitä yrityksesi taloudelliset tiedot, tunnusluvut ym. oikeasti käytännön tasolla tarkoittavat.

Saat mielenrauhan, että asiantuntija seuraa yrityksen taloudellista tilannetta kuukausittain ja raportoi siitä ymmärrettävästi ja keskeisiä asioita korostaen. Talousjohtajapalvelun avulla vapautat aikaasi yrityksen johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen.
Kysy lisää
Muut yritysjärjestelyt

Muut yritysjärjestelyt ja neuvonantopalvelut

 • Sukupolvenvaihdokset
 • Yrityksen perustaminen
 • Yhtiömuodon muutos
 • Sulautuminen
 • Jakautuminen
 • Liiketoimintasiirto
 • Osakevaihto
 • Osakeanti
 • Osakassopimukset
 • Tilinpäätösanalyysit
 • Veroneuvonta
Ota yhteyttä